jadore

Over Danielle

On revient toujours à ses premières amours !

Mijn eerste ontmoeting met Parijs was in 1989 tijdens een schoolreis; liefde op het eerste gezicht! Hoe cliché. Maar ervaren maakt het weten tot een voelen. In Parijs wonen, dat was wat ik wilde en zo gebeurde het dat ik de stad van binnenuit heb leren kennen.

Vele jaren en ontelbare bezoeken later gaat mijn hart nog altijd sneller kloppen van Parijs. Het blijft mijn lievelingstad, die altijd inspireert, die je steeds verrast. Hoe vaak ik de stad ook doorkruis in alle windrichtingen, ik ontdek er altijd iets nieuws. Geboren in een dorp, is Parijs bovendien een plek waar ik heerlijk anoniem kan struinen. Struinen in de bekende delen of op ontdekking door één van de 20 arrondissementen en haar wijken, ieder met een uniek karakter. Zo biedt Parijs voor elk wat wils. En doe ik niets liever dan mijn kennis van en liefde voor deze stad te delen.

Zo is het idee ontstaan van Parijs op Maat. Verknocht aan Parijs, werd ik vaak om tips gevraagd door familie en vrienden die de stad wilden bezoeken. Ieder met een eigen verzoek, een eigen budget, steeds een ander gezelschap, zowel zakelijk als privé.

Savoir Faire[ saavwaar´ fèr( ´ )] is toen geboren. Volgens het woordenboek een Franse spelling uit 1858 die staat voor ‘het weten te doen; de geschiktheid, bekwaamheid, bedrevenheid, goede handeling van zaken, handigheid, behendigheid’. Allemaal van toepassing als ik je bezoek aan Parijs op Maat verzorg.© Copyright 2020 by Parijs op Maat
li li li

Webdesign by Cubewebdesign