Klantreactiesparis

 

Klanten van Parijs op Maat zijn blij met hun keuze.

Vóór vertrek, vergroot het de voorpret,

met een plan op zak, hoef je niet te dwalen in Parijs,

je haalt ontspannen het maximale uit je bezoek en

je ontdekt het Parijs dat past bij jouw persoonlijke wensen.

 

Lees wat klanten van Parijs op Maat hebben ervaren…

 

“Het weekend is perfect verlopen. Mijn huwelijksaanzoek is volgens plan verlopen :) Het boekje klopte exact (daar was ik ook niet bang voor :) ) Wij willen je hartelijk bedanken voor alles wat je gedaan hebt. Het was top geregeld”

 

“Wij zijn weer thuis, en hebben het heerlijk gehad in Parijs! Het was erg druk (en warm!) overal, maar we hebben alles uit het boekje kunnen doen. We hebben veel plezier gehad aan het boekje! Het fietsen vonden we erg leuk, bij het Louvre stonden we niet in de rij dankzij je tip, de wandeling door Montmartre was echt super en we hebben heerlijk gegeten bij ‘jouw adresje’ aan het Canal Saint Martin. Een heel geslaagd weekend,  super bedankt voor het leuke boekje!”

 

“Bonjour! Het weekend was geweldig. Het boekje dat ik cadeau gaf, was hun bijbel en heeft hen alles laten zien wat ze wilden. Ze waren erg onder de indruk van de wijk Montmartre. Ook goed dat je luid en duidelijk gemeld had op tijd bij het Louvre te zijn. Tegen de tijd dat ze daar naar buiten kwamen, zag het zwart van de mensen. Mijn zus zou Parijs op Maat iedereen aanraden! Merci!”

 

“We hebben een intensieve maar geslaagde week gehad. We vonden het maatboekje prettig. Het is fijn dat je zelf niet zoveel hoeft uit te zoeken en gewoon het boekje kunt volgen. We hebben het programma helemaal gevolgd, alleen vrijdag hebben we de wandeling iets ingekort, omdat we wat later in Parijs waren. Bedankt voor al het werk. We hebben nu ook een mooi document om af en toe in terug te kijken!”

 

“Leuk hoe het maatboekje gedaan is (alleen de verpakking al). De dagprogramma’s waren afwisselend en niet te druk (precies goed) en onze meiden (8, 5 en 3 jaar) hebben een super eerste impressie van Parijs. Wij gaan absoluut nog een keer terug!”

 

“Voor deze ene keer dan, even reclame maken, lieve vrienden, mocht je ooit naar Parijs gaan, doe dat dan via Savoir Faire, Parijs op Maat! Magnifique! Een op maat gemaakt handboekje van je reis door Parijs! Da’s pas echt genieten!!! Dank je wel Danielle, ‘t was top!”

 

“De dagen in Parijs waren zó goed georganiseerd dat het leek alsof niks gepland was en alles spontaan op zijn plaats viel. We hebben genoten”.

 

“Onze neef was erg blij met het boekje, maar wij ook want het is erg handig om zo alle relevante info bij elkaar te hebben”.

 

“Merci merci merci voor de goede adviezen. Hotel, parking en programma. December is echt de mooiste tijd om naar Parijs te gaan”.

 

“Mijn ouders hebben heerlijke dagen gehad, ze vonden jouw boekje helemaal goed. Het reizen per metro is heel goed gegaan, en het programma leuk en divers. Qua timing was het ook goed. Ik beveel je zeker aan!”

 

“Het boekje van Parijs op Maat ligt net op de deurmat. Het ziet er veelbelovend en afwisselend uit. We kijken uit naar ons weekend Parijs”.

 

“We enjoyed  our trip very much that Savoir Faire planned out for us. It really felt as if she had personalized the trip to fit our needs. She’d included everything for us and in very short notice too, and even after she had given us our information package she continued to help us and answer questions along the way. Overall we had a great stay and would definitely  recommend Savoir Faire to everyone and anyone!”

 

“Ons weekend Parijs was  heel gezellig en lekker wat eten en drinken betreft. Dit was zeker ook te danken aan jouw niet geringe bijdrage. Alles klopte reserveringen, de metro enz enz. Het boekje was onmisbaar. Nogmaals bedankt van ons ALLEMAAL”

 

“Kortom, wij zijn tevreden en hebben jouw werkwijze al bij diverse vrienden en collega’s aanbevolen.”

 

“Voor een bezoek aan de bouwbeurs in Parijs was ik op zoek naar de juiste restaurants om te gaan eten met onze relaties. Een onbegonnen zoektocht! Danielle heeft ons enorm geholpen met een paar goede suggesties op loopafstand van het hotel en heeft de reserveringen helemaal in orde gemaakt voor ons. We hebben allebei de avonden heerlijk gegeten en een heel gezellige avond gehad. Deze dame kent duidelijk de weg in Parijs!”

 

“We zijn helaas weer terug. Het was echt geweldig. Het weer zat mee (beter dan hier). We hebben genoten. En de bijbel (zo noemde wij jouw boekje) was echt heeeeeel handig. Het scheelt een hoop gezoek. Nogmaals willen wij je danken voor je hulp.  Het is een echte aanrader om van jouw diensten gebruik te maken. Ik zal je dan ook aan iedereen die in mijn omgeving naar Parijs gaat jou aanbevelen. Bedankt”.

 

“Heel erg hartelijk bedankt voor de mooie dagen in de “ andere” Lichtstad, Parijs. Super georganiseerd en geweldig gezelschap. Ondanks het slechte weer op de speeldag, heb ik Roland Garros een geweldige ervaring gevonden!”.

 

“Het plan bood ons houvast. Toen we één keer wilden afwijken, kregen we gelijk een woordenwisseling haha, dus hup, snel weer terug naar het boekje!”

 

“De voorgestelde restaurants waren alle prima en ook juist in hun verscheidenheid van elkaar interessant”.

 

“Is helemaal super geweest. Hebben ons voor het grootste gedeelte aan je boekje gehouden, prima reiswijzer!!”

 

“We hebben een superweekend gehad, met een prima programma en -niet onbelangrijk- lekker weer!”

 

“Iedereen heeft genoten en de complimenten vliegen in het rond. Iedereen is zeer onder de indruk. Nogmaals bedankt namens iedereen voor de organisatie”.

 

“Het boekje dat je hebt gemaakt is vol enthousiasme ontvangen, de mensen die ik sprak vonden de routes erg leuk, en de suggesties voor de lunch op zaterdag ook. Ook de kaarten etc die erbij zaten, hartstikke fijn. Al met al een prima weekend. Hartstikke bedankt nog.”

 

“Bonsoir. We zitten op het terras bij Cafe de Flore na een super dag en diner! We voelen ons echt verwend met dit programma. En Hans voelt zich erg jarig! Danielle echt top en super bedankt!”

 

“Danielle, wat een fantastisch boek heb je voor ons gemaakt!! Wij kunnen onze lol niet op hier, net heerlijk gegeten bij de bistro, en strijken weer neer bij het aanbevolen terras waar ze ons inmiddels al kennen! Ce weekend, c’est magnifique!!! Bisous de Paris!!!”

 

“We hebben een topmiddag gehad. Lekker geluncht, prachtige boottocht over de Seine gemaakt en gestruind over Ile de la Cité. Allemaal volgens het boekje ;) Genieten dus. We zijn heel enthousiast.”

 

 

 

 


© Copyright 2020 by Parijs op Maat
li li li

Webdesign by Cubewebdesign