Een greep uit 2013…paris

 

Een goed begin

Als alternatief voor de jaarlijkse ski-trip gaat dit nieuwe stel deze keer een paar dagen sfeer proeven in Parijs. Ze stemmen in met een goed hotel, genieten van verschillende bistrot keukens, struinen en shoppen in de wijk en maken voor old time’s sake een rondje langs de bekende monumenten. De laatste dag bewonderen ze kunst in het grote Louvre, waar het lekker rustig is op de maandagochtend. Een romantische start van 2013.

 

Huwelijksaanzoek

Olympische topsporters hebben een vol speelschema. Dus een kans op een gaatje in de agenda kwam last-minute. Hij wilde zijn grote liefde verrassen in Parijs met een huwelijksaanzoek. En hoe! Parijs op Maat kon in overleg op korte termijn een aantal bijzondere elementen aan elkaar schakelen om de aanstaande bruid te overrompelen. Mooie hotelkamer, een fietstaxi, romantisch diner, een tour per TukTuk om tenslotte hun liefde te bezegelen met een slotje aan de brug en natuurlijk het já woord. Na afloop een toost met -wat anders dan- champagne!

 

Trouwdag van je ouders

Het valt niet altijd mee een origineel cadeau te verzinnen voor je ouders die 30, 40 of 50 jaar getrouwd zijn. Een aantal reislustige koppels werd dit jaar verrast door hun kinderen met een bezoek aan Parijs op Maat. De kinderen beschreven de wensen van hun pa en ma, een mooi programma werd ontworpen en het maatboekje was dé perfecte manier om het cadeau te overhandigen. Met een warm voorwoord, trouwfoto’s van toen en familiefoto’s van nu. En natuurlijk een goede toelichting van metro en wandelroutes om ze niet te laten verdwalen. Zo (her)ontdekten de ouders Parijs dankzij hun kinderen.

 

Verras je (klein)kind

Maar ook andersom wordt Parijs op Maat cadeau gedaan! Dit jaar werden Roel, Emma en Noah verwend met een speciaal voor hun gemaakt boekwerkje. Roel werd 10 en mocht met oma en mama mee, zelfs het voetbalstadion is bezocht. Emma koos Parijs als Europese reisbestemming en wees haar zusje en ouders zelf de weg in de grote stad. Bij Noah viel het Parijs op Maatboekje door de schoorsteen op Sinterklaasavond. Touren door verlicht Parijs en een rondje in het reuzenrad. Voor allemaal, een onvergetelijke eerste keer in Parijs dankzij deze drie unieke programma’s, waarin niet alleen de Eiffeltoren werd ontdekt!

 

Lucy Lane

Zygi en Inge van de boetiek Lucy Lane in Den Bosch wilden business & pleasure combineren. De eerste dag een beursbezoek aan Who’s Next, de tweede dag oriëntatie en inkoop van mode. Tussendoor fijne adressen proberen, die waren uitgewerkt in hun persoonlijke Parijs op Maatboekje.

 

Club vriendinnen

Acht meiden boekten een Parijs hotel om tijdens een weekend hun 20 jarige vriendschap te vieren. Parijs op Maat mocht een programma samenstellen om alle individuele wensen te bundelen: shoppen, fietsen, varen, wandelen, een tea room én leuke adressen om lekker te eten. Alles stond beschreven in een jubileum boekje met persoonlijk voorwoord en ‘historische’ foto’s, dat iedere vriendin vooraf kreeg! Een geweldige herinnering en heerlijk om het boekje te kunnen volgen, zonder eventuele discussies over wat te doen…

 

Paris en famille

Al een tijdje waren Joop en Esther van plan hun dochters mee te nemen naar Parijs. Dit jaar zou het er van komen, voorafgaand aan 2 weken Zuid Frankrijk. In overleg met Parijs op Maat kozen ze een hotel met parking, boekten tickets en stippelden voor ieder dag een actief plan uit. Al met al het hoogtepunt van hun zomervakantie!

 

Une journée à Paris

Om een bijzondere dag op speciale wijze in te vullen verrast mevrouw Teurlings haar drukke gezin met één dag Parijs. De Thalys brengt het gezelschap op en neer en in de stad kiezen ze voor de boot. De uitgebreide lunch bij Le Train Bleu maakte indruk op jong en oud.


© Copyright 2020 by Parijs op Maat
li li li

Webdesign by Cubewebdesign