paris

Een greep uit 2012…

 

Weekend voor twee

Claire en Sjo-Ling wilden met zijn twee een weekend weg. Om op hun 12,5 jarig huwelijk te toosten! Én om Parijs her te ontdekken want Claire woonde er ooit zelf. In het plan dat Parijs op Maat mocht maken, moest dus zeker een route om haar oude wijkje terug te vinden. Hoe toevallig dat quartier Saint Georges weer in opkomst is en dus volop leuks bood. Voor de avonden boekte Parijs op Maat een goed hotel, een trendy diner en een bistrootje. Voor de dag een shopping plan met inspirerende winkels en heel veel terrasjes….

 

Klantevenement Roland Garros

Een avond genieten van het Parijse leven en de volgende dag een bezoek aan het grand slam toernooi van Roland Garros. Dat was de opdracht van ACA Retail aan Parijs op Maat. Het maatwerkboekje waarin Parijs op Maat het programma van A tot Z beschreef, werd vooraf aan de genodigden toegestuurd. De groep van 12 trof elkaar in een typisch Parijs hotel met jazzy lobby. Ze aten en borrelden na in een fijn restaurant en zagen de dag erna Andy Murray schitteren op het tenniscomplex. Geslaagd evenement!

 

Paris en famille

Ook dit jaar stelde Parijs op Maat een aantal programma’s samen voor papa’s en mama’s die hun kleine kinderen de stad willen laten ontdekken. De Eiffeltoren ontbreekt nooit, maar ieder gezin wenst andere accenten; eten met kids, het Parijs van Napoleon, archeologische vondsten, kunst, Versailles of juist Disneyland! Voor ieder budget wat fijns.

 

Hilde fête ses 40

Gerbrand verrast zijn vrouw met een weekend Parijs om haar 40e verjaardag te vieren. Parijs op Maat boekt een romantische suite in een charmant hotel in Saint Germain des Prés. Deze wijk sluit naadloos aan op het doel van hun bezoek: van het leven genieten in een setting die je verwacht bij Parijs; gemoedelijke sfeer, shoppen, lekker eten en fijne terrassen. Het Louvre en de Seine waren bovendien niet ver weg…

 

Pitstop op weg naar… het zonnige zuiden

Hoe de vakantie beter te beginnen dan een nachtje Parijs op weg naar je uiteindelijke vakantiebestemming? Dit bedacht Renée om haar man te trakteren voor zijn verjaardag. Heerlijke kamer, smullen in een smakelijke bistro, afzakkertje terwijl het Parijse leven op de boulevard aan je voorbij trekt. De volgende ochtend, ná croissants en een koffie crème, weer “en route”. Parijs op Maat zorgde voor het hotel en een mini plan, waar ze van genoten.

 


Vader met tienerkinderen

Reinout, een Nederlander woonachtig in Canada, vond Parijs op Maat via internet. Hij wilde de stad ná 20 jaar opnieuw bezoeken, dit keer met zijn 2 ‘teenage kids’. Parijs op Maat werkte een plan uit langs álle klassiekers van de lichtstad. Vervoer en verblijf wilde Reinout zelf reserveren. Vanuit Nederland reisden ze per trein naar Parijs maar nog zonder een hotel geboekt te hebben… Onderweg heeft Parijs op Maat alsnog last minute een kamer voor 3 vastgelegd en een route gemaild om makkelijk hun weg te vinden van Gare du Nord naar hun hotel!

 

Bedrijfsjubileum

Voor het 20 jarig bestaan verwende Via Vai medewerkers en partners met een goed verzorgd weekend in samenwerking met Parijs op Maat. Het werd een subliem programma! Het gezelschap van 25 verbleef in een stijlvol hotel op de Rive Gauche. De eerste dag was gevuld met een cocktail cruise op een prachtjacht en diner bij een kwaliteitsbistro in de wijk. Dag twee ging ieder met eigen maatboekje in de hand zelf de stad verkennen. De jubileumavond werd tot in de late uurtjes gevierd bij een hip restaurant annex club. Bijkomen kon na ontbijt op de weg terug in hun comfortabele stoel in de VIP coach. Paris, c’est magnifique!

 

Personeelsuitje

De personeelsvereniging van de Raad van Rechtsbijstand Den Bosch had gespaard voor een nachtje Parijs! Touringcar gehuurd, hotel aan de rand van de stad vastgelegd maar wat te doen met een groep van 50 mensen in Parijs? De organisatiecommissie nodigde Parijs op Maat uit een ‘low budget’ programma te maken. Bij aankomst een wandelroute ‘en groupe’ over de heuvel van Montmartre met artistiek verleden. Na een Frans vijfgangenmenu onder de klanken van accordeon en zang, volgde een cruise over de verlichte Seine. Voor de zaterdag was er de keus uit twee stadsroutes. Alles gedocumenteerd in een maatwerkboekje dat iedere deelnemer uitgereikt kreeg. Leuk als naslagwerk en herinnering aan dit uitje!

 

Familie-uitje met Hemelvaart

Eens per jaar gaat de familie Habraken er met zijn 12-en op uit en dit jaar was het tijd voor Parijs. Hotel en Thalys was al geboekt maar er ontbrak nog een programma om de dagen naar wens door te brengen. Daar kwam Parijs op Maat in beeld! In overleg werd het een breed maatprogramma met voor ieder wat wils. Een show bij het Lido, varen over de Seine, eten bij een goede Italiaan, de sights vanuit een open top bus, trendy dineren en Place du Tertre. Het boekje werkte als leidraad en het weekend liep op rolletjes!

 

Noël à Paris

‘In Parijs is het zelfs in december licht!’ De stad bruist van kerstsfeer met de prachtige verlichte straten en etalages. Ideaal moment dus voor een familie van vijf om te genieten van al dat moois vanuit hun luxe hotel op de Rive Droite. De Eiffeltoren was onbegaanbaar door de sneeuwval maar er bleef genoeg over zoals schaatsen voor het stadhuis, het reuzenrad op Place de la Concorde, shoppen bij Galeries Lafayette en de kerstkramen op de Champs-Elysées. Ook zij ontdekten de stad dankzij het maatwerkprogramma in een mooi vorm gegeven A5 boekje, dat Parijs op Maat ontwierp.

 

Mode inspiratie voor retailers

Parijs en mode zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Regelmatig vertrekken liefhebbers van het modevak dan ook naar Parijs voor inspiratie. Hippe opkomende wijken, toonaangevende conceptstores, straten vol shoe fashion en Franse klassieke luxe zaken met chique etalages als inspiratiebron. Parijs op Maat hielp meer dan eens inkoopcombinaties en retailers aan een actueel plan om de stad doelgericht te verkennen en zo het nuttige met het aangename te combineren…


© Copyright 2020 by Parijs op Maat
li li li

Webdesign by Cubewebdesign