Een greep uit 2014…     paris

 

Tour d’amour

De tweelingzus en zwager van Stephanie hebben een weekend Parijs geboekt. Reden voor Steef om hen een Parijs op Maatboekje cadeau te doen met de titel Tour d’Amour. Naast de Eiffeltoren en het Louvre, stond de liefde centraal. Een diner bij het kanaal, struinen door de Joodse wijk en op de laatste avond na de bistrot een rondrit door verlicht Parijs. Paris, je t’aime!

 

Parijs met rolstoel

Parijs is niet altijd de meest vriendelijke stad voor rolstoel gebruikers. Maar niets hoeft een geslaagd verblijf in de weg te staan. Dat bleek voor deze sympathieke Brabantse familie. Vogue-lover Marijn gaf Parijs op Maat een origineel wensenlijstje. Hier vloeide een mooi plan uit. De expositie van Dries van Noten, een avondje revue, het kasteel van Versailles, lekkere adresjes, shopping op Rive Droite en Rive Gauche…. De beste aankoop was misschien wel dat oude exemplaar van Vogue magazine, gevonden in een boekenstal aan de Seine. Een fijn hotel in hartje stad was de perfecte uitvalsbasis om alles wandelend te bezoeken. Zij krijgen de smaak te pakken en gingen binnen 2 maanden al terug voor het bijwonen van een show van ontwerper Peet Dullaert. Parijs op Maat zorgde opnieuw voor een passend verblijf.

 

Roland Garros

Voor het derde jaar op rij, mocht Parijs op Maat een bijzonder klantevenement verzorgen voor ACA Retail. Een groep van zo’n 15 relaties beleefde een smakelijke, gemoedelijke avond in hartje Saint Germain om de dag erna geweldige tennis te zien tijdens de French Open in het stadion van Roland Garros. Game, set and match!

 

Modebeurs

Lilian bezoekt regelmatig modebeurzen in Parijs voor haar vak als designer. Maar ze treft het nooit met een goed hotel. Dit keer vraagt ze daarom Parijs op Maat om advies. Ze was blij met de vernieuwende plek. Praktisch bij een RER station om naar de beurs te reizen en ’s avonds volop keus om lekker te eten in de opkomende wijk rondom het hotel.

 

Parijs met kinderen

In de herfstvakantie namen Bart en Harriette hun dochters van 8, 5 en 3 mee naar Parijs. Zij boekten zelf een appartement en vroegen Parijs op Maat een leuk programma voor de kids samen te stellen. De Eiffeltoren en het Louvre mochten niet ontbreken maar het moest ook anders worden. Struinen en spelen in mooie parken, fietsen (met kinderzitje voor de kleinsten) en lekkere eetplekjes ontdekken met kinderen. Het maatboekje bood richting, de dagprogramma’s waren afwisselend en niet te druk en de meiden hadden een super eerste impressie van Parijs. Zij gaan absoluut nog een keer terug!

 

Australische neef te gast

Een leuk gezin kreeg bezoek van hun neef uit Australië. Die had Parijs op zijn wensenlijstje, dus verraste zijn familie hem met een weekend weg, uitgewerkt in een cadeau-boekje. Vier dagen lang gevuld met voor ieder wat wils, de klassiekers, dansen bij Barrio Latino, een show bij Moulin Rouge en struinen over de heuvel Montmartre en Le Marais. Een hotel net buiten Parijs bleek een prima uitvalsbasis.

 

Familie uit Mexico

Pim en zijn Mexicaanse vriendin Janice namen haar familie mee naar Parijs.  Zij beleven een heel gevarieerd programma van de klassiekers in de stad, een dag Disneyland en gecombineerde nachten in het centrum en bij de airport Charles de Gaulle, van waaruit de familie weer terugvloog naar Mexico. Het Parijs op Maatboekje is tweetalig beschreven: Spaans voor de Mexicanen en Nederlands voor Pim. Een intensief maar geslaagd programma!

 

Feestavond in Parijs

Parijs op Maat werd gevraagd een party te organiseren voor een internationaal team van zo’n 100 mensen. Zij wilden na een week hard werken een geweldige avond beleven in Parijs. Na volop mogelijkheden in beeld gebracht te hebben, werd gekozen voor een diner in een geprivatiseerd trendy restaurant met aansluitend een bruisend feest sippend aan cocktails en dansend met een DJ tot in de kleine uurtjes. Mission completed!


© Copyright 2020 by Parijs op Maat
li li li

Webdesign by Cubewebdesign