impressie
Beleef Parijs

Schoonheid, karakter, stijl; Parijs is práchtig!

De Eiffeltoren, de wijdse Champs-Elysées, de oevers van de Seine, brede boulevards, smalle straten in quartiers vol historie, indrukwekkende monumenten als de Arc de Triomphe, Notre Dame of Sacre Coeur, ontelbare winkels en mooie musea.

Ondanks de 27 miljoen toeristen per jaar, behoort de stad toe aan de Parijzenaren die hun baguette kopen, een café crème bestellen, le plat du jour eten of een apéro drinken op een terras.

Deze levendige compacte stad laat zich het beste wandelend ontdekken om je onder te kunnen dompelen in de Parijse sfeer. Het enige wat je daarbij te doen staat is te kiezen wat te doen en zien. Parijs op Maat helpt je op weg!

Bezoek je Parijs voor het eerst of wil je de stad juist eens van een andere kant leren kennen, ver van de toeristische trekpleisters? Savoir Faire verzorgt jouw trip naar Parijs op Maat, iedere dag naar wens ingevuld. Zo vertrek je naar Parijs in de wetenschap dat je het maximale uit je bezoek haalt zonder te zoeken – maar vooral te genieten van al dat moois wat de stad te bieden heeft!

 

 © Copyright 2020 by Parijs op Maat
li li li

Webdesign by Cubewebdesign